Hamburger
työskentelyä

MIKSI HAKEA DIMUKSI METROPOLIAAN?

Metropolian digitaalisen muotoilun pääaine sijaitsee Arabian kulttuurikampuksella. Opinnoissasi pääset hyödyntämään luovan kampuksen ilmapiiriä ja monialaisia yhteistyömahdollisuuksia. Saman katon alla toimii myös esimerkiksi visuaalisen viestinnän muotoilu, 3D-animointi ja -visualisointi sekä XR Design. Käytössäsi ovat myös vastikään uusitut tilat ja laitteisto. Digitaalisen muotoilun pääainetta hakee opiskelemaan erilaisilta koulutustaustoilta olevia ihmisiä. Alan opiskelijoita ja opettajia yhdistää uteliaisuus ja innostus uusien haasteiden kohtaamisessa.

ENNAKKOTEHTÄVÄT

Ennakkotehtävien perusteella hakijat valitaan valintakokeisiin. Ennakkotehtävien tekeminen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta luovalle työskentelylle jää tarpeeksi aikaa. Vaikka ennakkotehtävän tekeminen voi tuntua haastavalta ja jännittävältä, on tärkeää luottaa omaan osaamiseen sekä panostaa tehtävien valmisteluun, jotta voit olla itse tyytyväinen valmiiseen työhön.

wireframe

VALINTAKOKEET

Valintakokeisiin osallistuvat henkilöt valitaan ennakkotehtävien perusteella. Valintakokeet järjestetään touko - ja kesäkuun vaihteessa. Tehtävinä ovat edellisinä vuosina olleet esimerkiksi: kirjoitus-, suunnittelu-, koodaustehtävä, haastattelu ja esitelmän pitäminen. Valintakokeen tehtävät julkaistaan hakijoille valintakoepäivänä.

Valintakokeisiin valmistautuessa kannattaa seurata mitä digitaalisen muotoilun kentällä tapahtuu: tutustu uusiin trendeihin ja kiinnostaviin alan julkaisuihin. Valintakokeessa on kuitenkin tärkeintä olla oma itsensä.

Vinkkejä hakijalle

bulletpoint Aloita ennakkotehtävän tekeminen ajoissa
bulletpoint Seuraa alan trendejä
bulletpoint Vaikka tehtävä vaikuttaisi haastavalta kannattaa edes palauttaa jotain kuin jättää palauttamatta tehtävä kokonaan.
bulletpoint Anna persoonasi näkyä tehtävissä
bulletpoint Luota itseesi ja pidä hauskaa
läppäri