Digitaalisen muotoilun opiskelu on rentoa ja luovaa yhteistyötä, joka pitää sisällään erilaisia ryhmätöitä, mielenkiintoisia projekteja sekä työelämään valmentavia työharjoitteluita. Perinteisten tenttien ja luentojen sijaan, meillä keskitytään osallistuvaan keskusteluun sekä yhdessä työskentelyyn asiantuntevien opettajien johdolla.

Opiskelu pitää sisällään esimerkiksi käyttöliittymäsuunnittelua, koodausta sekä käytännönläheisiä projekteja, joissa pääsee tutustumaan alan eri työtehtäviin. Lue lisää työnimikkeistä täällä. Opiskelija pystyy itse vaikuttamaan omalla aktiivisuudellaan aihe-alueiden syvempään oppimiseen.

Opiskelu tapahtuu rennossa ympäristössä. Perinteisiä luokkia pöytäriveineen ei ole, vaan opiskelijat istuvat niin sanotun leirinuotion ympärillä. Leirinuotio koostuu näytöistä, joista voi seurata opetusta tai muiden opiskelijoiden presentaatioita.

Tietoa kampuksesta

Digitaalista muotoilua opiskellaan Metropolian kulttuurikampuksella Helsingin Arabianrannassa. Kampuksen muodostavat Arabia161 ja Arabia135, jotka sijaitsevat Hämeentiellä n. 500m etäisyydellä toisistaan. Digitaalisen muotoilun tilat sijaitsevat Arabia135:n ylimmässä kerroksessa. Arabia135 on viihtyisä ja moderni kampus, jossa on mukavan rento tunnelma. Kampuksella opiskellaan myös muita muotoilun aloja kuten sisustusarkkitehtuuria, 3D-animointia, visuaalista viestintää, teollista muotoilua sekä tekstiilisuunnittelua. Lue lisää kampuksesta täältä.